social media

 

Използвайте най-ефективния инструмент в сферата на дигиталния маркетинг – видео съдържанието.

Ако все още не сте интегрирали видео публикации в своята маркетингова стратегия, е време да преосмислите този подход, тъй като може да пропускате важен и ефективен канал за достигане до Вашата аудитория. Видео съдържанието се отличава с най-висока степен на ангажираност спрямо останалите формати съдържание.

Интегрирането на видеоклипове като част от маркетинговата стратегия в платформи като YouTube, Facebook, Instagram, IGTV, TikTok, @Threads и LinkedIn е не просто добра идея - то е стратегия, доказала своята ефективност. За да бъде видео съдържанието успешно, е съществено то да бъде заснето и обработено професионално, със стилна визия, структурирано и с динамика, която поддържа вниманието на зрителя.

Екипът ни е насреща, за да Ви предложи професионално създаване на видео съдържание за социални мрежи, интернет платформи и дигитален маркетинг, включително видео за Ютуб, Фейсбук, Инстаграм, ЛинкдИн, ТикТок, @Тредс, Гугъл, Гугъл Бизнес, Гугъл Мапс, имейл маркетинг и бизнес уебсайтове.

Услугите ни в категория
социални мрежи, включват:

FACEBOOK ВИДЕО ФОРМАТИ 

ВИДЕО СЕСИЯ ЗА МАЛЪК БИЗНЕС
 

YOUTUBE ВИДЕО ФОРМАТИ 

ВИДЕО РЕКЛАМИ ЗА СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

ВИДЕО ЗА ПРОФИЛИ В ГУГЪЛ КАРТИ (GOOGLE MAPS) / ГУГЪЛ ТЪРСЕНЕ (GOOGLE SEARCH)

ВИДЕО ЗА INSTAGRAM, IGTV и @THREADS

ВИДЕО ЗА ТIKTOK

ВИДЕО ЗА LINKEDIN

ВИДЕО ЗА УЕБ САЙТ И ДРУГИ УЕБ ПЛАТФОРМИ

ВИДЕО за КАУЗА / КРАУДФЪНДИНГ / СТАРТ ЪП

ЗАСНЕМАНЕ и ОБРАБОТКА НА ПОДКАСТ ФОРМАТИ (ВИДЕО и АУДИО МОНТАЖ)

ВИДЕО ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ОБЕКТИ В BOOKING И AIRBNB, ЗА ОБЯВИ ПОД НАЕМ ИЛИ ПРОДАЖБА

ИЗРАБОТКА НА ТРЕЙЛЪРИ И REELS / НЕСТАНДАРТНИ КЪСИ ФОРМАТИ

ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ / ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ / ВИДЕО КУРСОВЕ


Видът на видео съдържанието е разнообразно и всяка платформа има свои специфики относно продължителността, формата и структурата на видеото, не се колебайте да ни потърсите за разяснения.

Възползвайте се от безплатна консултация на телефон 0885938859 и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  и открийте как можем да помогнем на Вашия бизнес да се открои в океана на социалните мрежи.