• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

You Tube video

YouTube video/Ютуб видео

Предимствата и същността на YouTube видеото:

 • Нискобюджетна, но много ефективна реклама
 • Достъпно за голяма публика в световен мащаб
 • Помага за  SEO оптимизацията на бизнес сайта Ви, тъй като Google притежава You Tube и линковете в You Tube се отразяват благоприятно.

youtube video

Планирайте предварително, още преди началото на снимките. Това е ключов фактор за постигане на отличен краен резултат. Добрата организация и Вашата подготвеност (особено, ако сте главен герой във видеото) ще спомогнат за плавното и бързо протичане на снимките, като по този начин ще спестите и средства за заснемане.  
YouТube клипът има обособен стил. Той трябва да бъде заснет и монтиран предвид нуждите на всеки интернет потребител – бързо и лесно достигане на информация, максимална информационна ефективност и полезност. Затова освен визията,  структурата и сценария на клипа са от особено значение.
Заснемането може да се извърши на  интерьорни или екстерьорни локации, в това число и алтернативни пространства, които имат отношение към вашата цел/продукт/тема или са визуално атрактивни.
Звукът е друг изключително важен елемент. Има възможност за различни класове микрофони и различно качество на звука. Забележете, че в добрите и популярни видеа, диалогът се чува отчетливо. Всеки Ваш зрител би оценил положително доброто качество на звука, респективно инвестицията ви в негова полза. Важно е, когато се записва звук,  да се има предвид атмосферния шум на локацията, което можете да обмислите още при избора на локация. Ако  се записва в по тиха среда е възможен и по-бюджетен вариант с атмосферен микрофон, т.е. вградения от камерата.  В този случай е добре да се знае на какво разстояние ще бъде записваният човек от камерата ( в какъв план искате да бъде заснет - близък/среден/общ).
Оптимизацията на видеото е най-важната част след заснемането и завършването на клипа. Някои от основните показатели за добре оптимизирано YouTube видео са:

youtube videos

 • Правилно написано заглавие съдържащо подходящи ключови думи, което да не е прекалено дълго
 • Подходящо описание на клипа
 • Подходящи ключови думи (meta tags) за всяко от Вашите видеа.
 • За хора, които планират или вече развиват You tube канали е много полезно да имат и привличащо интереса  "thumbnail" (изображение, което се показва още преди видеото да стартира).
 • Съдържанието е мотивацията на всеки ваш потенциален зрител. Ако то е полезно на потребителите и добре представено, те сами ще Ви помогнат за разпространението на видеото в YouTube, Facebook, Google+  и други социални мрежи, осигурявайки ви евтина, изключително ефективна и все по-актуална  реклама в интернет.

За да можем да сме максимално полезни, предлагаме Ви да отговорите на следните въпроси, когато започнете да планирате заснемане на YouTube видео :

video YouTube

Имате ли идея за сценарии/ история / тема?
На какъв език и за каква публика ще е предвидено  видеото? Ще има ли субтитри?
Има ли видео, което харесвате и можете да предложите като пример?
С какво времетраене ще е?
Къде и кога ще се заснеме? (вътрешни,външни снимки или студио, на една локация или на няколко, през деня или нощта)
Какъв е бюджета, който предвиждате?
За колко време желаете да се осъществят снимките на видеото и за кои дати?
Ще има ли нужда от запис на звук, звукови ефекти?
Колко човека ще говорят пред камера? Едновремено ли и на какво разстояние един от друг?
Наличие на специални ефекти и анимации?
Осигурете ни всякаква допълнителна информация, която би ни запознала с идеята и желанието Ви.

За всички въпроси, на които търсите отговор, можете да се свържете с нас!

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ