• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Оферта и цена за сватбено видео от професионално студио 24 FPS

Сватбеното видео - онзи мил спомен, който остава след големия ден и церемонията завинаги и може да бъде споделян и съпреживян отново от близки, роднини и дори от децата и внуците след години. Често се случва обаче, двойките да имат ограничен бюджет, който могат да отделят за тази част от своя празничен ден. Това е абсолютно разбираемо, особено като се вземат под внимание всички разходи, които ще се наложи да имает.

Точно поради тази причина ние в студио 24 FPS сме изготвили 4 различни пакетни предложения и оферти за услугата сватбено видео. Всяко едно пакетно предложение е различно, включва различни опции като снимане с една или две камери, както и възможност за използване на дрон във сватбеното видео. Може да разгледате тези наши предложения в нашия сайт в секцията “сватби”, където са описани и по-подробно.

Цената на едно сватбено видео при наст стартира от 1500 лв. за 10 часа снимане с една камера и може да стигне до 3300 лв. отново за 10 часа снимане и ако се използват две камери, съответно двама оператори, както и дрон. Имайте предвид, че изработката на едно сватбеното видео не приключва след сватбения ден. След това ние имаме един суров 10-часов видеоматериал, който трябва да прегледаме, обработим, да изрежем части от него и да го монтираме в готов вид. Крайният продукт е сватбено видео, което не е прекалено дълго - ние правим видеата с продължителност около час и половина - два. В обявените цени в пакетните предложение не сме включили транспортните разходи.

Цената за едно сватбено видео при нас може и да е по-различна от тези, които ние сме заложили в пакетните предложения, защото сме гъвкави и искаме да се винаги от помощ на нашите клиенти. Винаги оставяме на разположение за безплатна консултация и да отговорим на всички въпроси. Можем да изготвим за вас и безплатна индивидуална оферта, а нашия екип снима на територията на цяла България.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ