• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Видеозаснемане с дрон - отличният избор на сватба или друг повод

Предстои ви сватба на открито сред пищна градина, красива гора или край морския бряг? Знаете ли, че няма нищо по-вълнуващо и наистина красиво от това да включите във вашето сватбено видео и видеозаснемане с дрон?

Всяко видеозаснемане с дрон е ефирно и дава друга перспектива на цялото сватбено видео. От птичи поглед кадрите стават наистина зашеметяващи и ако разполагате с бюджет, нашия съвет е да не се чудите много, а да грабнете тази възможност. Уверяваме ви, че крайния резултат ще ви изненада приятно, а гледайки вашето сватбено видео, заснето с дрон, ще може да се връщате към сватбения си ден с усмивка и приятен спомен. Освен всичко друго въздушните кадри са доста популярни и все по-предпочитани не само от двойките за тяхната сватба, но и при документирането на други специални поводи.

Изхождайки от идеята, че искаме винаги да сме в крак с тенденциите във визуалното изкуство и по-специално сватбеното видеозаснемане, ние в студио 24 FPS постоянно се учим и налагаме новостите и в нашата работа, която за нас е и призвание. Именно поради тази причина сме включили в нашето портфолио и услугата видеозаснемане с дрон. Ние използваме професионални дронове в нашата работа и така можем да ви предложим кадри с изключително висока резолюция и картина с отлично качество.

Работим в цялата страна и по-големите градове и можем да предложим услугата видеозаснемане с дрон във всяка една точка. За ваше улеснение сме изготвили пакетни предложения за сватбено видеозаснемане, в част от които влизат и кадрите от дрон. Ние имаме индивидуален подход към всеки наш клиент и се стремм да направим всеки човек и всяка двойка щастливи. Именно затова може да разчитате на нас ако имате конкретни предложения ние да ги изпълним. Оставяме винаги на разположение за вас ако имате нужда от отговор на конкретен въпрос, както и ако ви е нужен съвет.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ