• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Направете сватба си различна с видеозаснемане с дрон

Въздушната фото и видеография или по-известна като просто заснемане с дрон е доста популярен метод за запечатване на спомени от различни поводи като сватба, кръщене, юбилей или друг празник. Може да направите и вие спомените си от вашата сватба наистина незабравими и различни, ако включите и кадри от въздуха.

Няколко думи за кадрите и видеозаснемането с дрон

Снимането с дрон става все по-популярно в съвременното визуално изкуство. Кадрите от птичи поглед са ефирни, всеобхватни и много красиви и носят изключителен заряд. Този тип видеозаснемане с дрон е подходящо за сватби, които се провеждат на открито като гора, плаж край морето или в планината и това е страхотна предпоставка да имате вълнуващи и креативни сватбени кадри с дрон. Едно обаче е 100% сигурно – гледката от високо винаги е много вълнуваща, а това, което можем да ви да гарантираме е, че резултатите на края определено ще ви остави без дъх, а романтиката ще е повече от неповторима.

Ако ви предстои сватба на открито, ние ви съветваме да се възползвате от възможността за видеозаснемане с дрон, защото ще останете наистина очаровани и впечатлени. Ние в студио 24 FPS предлагаме висококачествено заснемане с висока резолюция и качество с дрон на територията на цяла България, което включва по-популярните локации като София, Пловдив, Стара Загора, Боровец, Велико Търново, Варна, Бургас и др.
Ние използваме едни от последните модели видеокамери, с безупречно качество на изображението, което ви гарантира, че ще получите наистина, това което си представяте и искате, защото за нас вашето щастие и удовлетвореност са от първостепенна важност.

Оставаме на разположение за всякакви ваши въпроси, безплатна консултация и оферта. Освен това може да разчитате от нас да ви дадем насоки, предложения и съвети за това как да изглежда вашият сватбен филм, каква техника да бъде използвана и т.н.

 

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ