• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Професионално сватбено видеозаснемане Пловдив на отлични цени

Ако търсите професионално сватбено видеозаснемане Пловдив и при това на отлични цени, то сте попаднали на правилното място. Понякога да намерите правилния кинематограф, който да ви допада е по-сложно отколкото всъщност изглежда. Има няколко важни неща, които е добре да прецените и в редовете по-долу ще видим кои са те.

Сватбено видеозаснемане с отлично качество на картината

Едно от най-важните неща, на които трябва да обръщате внимание когато избирате своя сватбен кинематограф, това е качеството на картината. Това много лесно може да го проверите като разгледате съответното портфолио. Ние в студио 24 FPS правим сватбено видеозаснемане в Пловдив и цялата страна като използваме най-модерната техника, а качеството на всеки кадър е безупречен - с висока резолюция и съвсем реалистичен.

Възможност за избор на услуги и индивидуален подход

Другото много важно, за да се чувствате спокойни, че ще получите точно това, от което имате нужда и както сте си го представяли е възможността да избирате, както и индивидуалният подход. Всеки човек си има предпочитания и е добре да не бъдете разочаровани накрая. Ние в 24 FPS предлагаме пакетни услуги за сватбено видеозаснемане за ваше улеснение. Освен това обаче, сме на ваше разположение по всяко време, за да обсъдим конкретни детайли, да ви дадем консултация, да отговорим на всеки ваш въпрос и да ви изготвим индивидуална оферта, спрямо вашите предпочитания.

Сватбено видеозаснемане Пловдив на отлични цени

Освен качеството на услугата и картината при видеото, друго нещо, което има особено значение, това е крайната цена, която трябва да заплатите. Наясно сме, че на всяка двойка разполага с конкретен бюджет, който не иска да прекрачва. С радост можем да се похвалим, че предлагаме отлични цени за услугата сватбено видеозаснемане, като може да се уверите в това, като разгледате секцията “сватби” в нашия уебсайт. Може да разгледате и сватбените ни трейлъри, за да добиете максимална представа за нашата работа като екип.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ