• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Пакетни предложения за сватбено видеозаснемане Пловдив

Сватбата е страхотен повод за радост, усмивки и веселба. Организацията ѝ обаче за някои хора е истинско предизвикателство и понякога е нелесна задача да се изпипа всеки детайл и всички да е перфектно за този прекрасен ден. Именно поради тази причина ние от студио 24 FPS сме улеснили този процес като предлагаме на своите клиенти пакетни предложения за сватбено видеозаснемане в Пловдив, а и в цялата страна.

Ние в студио 24 FPS сме истински професионалисти и имаме богат и дългогодишен опит в снимането на сватби в цялата страна, което включва по-популярните локации като София, Пловдив, Стара Загора, Боровец, Велико Търново, Варна, Бургас и др. Това обаче не ни пречи постоянно да учим и да следим световние и новите тенденции, за да можем да ви предложим това, което сте си представяли и от което имате нужда и да направим идеалното сватбено видео, което да ви напомня за най-приказния ви ден.

Какви са различните пакетни предложения за сватбено видеозаснемане в Пловдив и страната, които предлагаме?

Както казахме, подготовката за сватбата е нелека задача и ние ви улесняваме, предлагайки ви 4 различни пакетни предложения за сватбено видеозаснемане Пловдив и цялата страна. Всички тези предложения включват заснемане на целия сватбен ден (около 10 часа) и включват обработката, монтажа на суровия материал, добавянето на ефекти и музика. Разликата е в броя на операторите и съответно на камерите, които участват в процеса и съответно дали искате да бъдат включени кадри от дрон или не. Цените на пакетните предложения са различни като заснемането с една камера е 1500 лв. , с една камера и дрон е 2000 лв., с две камери е 2700 лв., а с две камери и дрон е 3300 лв.

Ние винаги сме на разположение за индивидуални оферти, както и да отговорим на всеки ваш възникнал въпрос и да ви направим безплатна консултация и съвет относно заснемането на най-важния ден в живота ви.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ