• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Всичко за вашата сватба - сватбено видеозаснемане цени

видеозаснемане на сватба от 24 fpsВажна част от всяка сватбена церемония, това е нейното заснемане, а обработеният филм след време ще ви носи спомена за най-прекрасния ден в живота ви. Като екип, който винаги се стреми да визуализира преживяното от вас по най-добрия начин, ние от студио 24 FPS постоянно следим новите тенденции и имаме за цел да създаваме всеки кадър с модерна визия и индивидуален подход. Ще ви запознаем с това, което трябва да знаете за сватбеното видео, както и със сватбено видеозаснемане цени.

Сватбеното видеозаснемане е изкуство и като такова ние се стремим да предадем на бъдещите поколения красотата на човешките взаимоотношения и да запечатаме всяка емоция, мил жест или сълза от радост по време на цялата церемония и вашия незабравим сватбен ден. Един въпрос обаче вълнува доста двойки и това какви са цените за подобен тип услуга. Преди да отговорим, ще споделим, че обикновено сватбата е един път в живота. Въпреки това не е нужно да се изхвърляте с прекалено, но не и да пестите от това да създадете красив и вълнуващ сватбен филм.

Сватбено видеозаснемане цени при нас в студио 24 FPS

Смеем да твърдим, че цените за сватбено видеозаснемане при нас в студио 24 FPS са доста прилични и достъпни. Предлагаме 4 пакетни предложения: едното включва заснемане с една камера, второто - заснемане с една камера и дрон, третото заснемане с две камери и четвъртото с две камери и дрон. Цените за тези услуги са различни, но и четирите включват ангажирането на оператор/и за 10 часа, снимане на висока HD резолюция, обработката, монтажа и включването на ефекти и музика в сватбения филм накрая, който не е прекалено дълъг (около час и половина - два). Може да разгледате подробностите за тези пакетни услуги в нашия сайт. Ние винаги сме насреща за индивидуални консултации и въпроси от ваша страна и с радост ще ви отговорим и ще ви насочим към най-добрия избор за вас.

 

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ