• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Сватбено видеозаснемане - цени, които предлагаме в студио 24 FPS

Един от най-важните въпроси, които вълнуват дойките, на които им предстои да сключат брак и да направят сватба това са цените. Без значение дали става въпрос за избор на зала, украса или видеозаснемане, цените са си важна част, защото всеки разполага с определен бюджет. В днешната статия ще засегнем именно този проблем и ще разгледаме какви са за едно сватбено заснемане цените.

Сватбено видеозаснемане цени на различните места

Различните сватбени кинематографи в страната предлагат различни цени за услугата сватбено видеозаснемане. По правило колкото по-разпознаваемо е студиото по кинематография, толкова цените са по-високи. Това обаче не означава, че по-малките студия не са добри и в тях не работят професионалисти. Дори напротив, има много специалисти по сватбено видеозаснемане, които не са толкова известни, но са истински професионалисти и иноватори в това да разказват любовни разкази през обектива. Просто трябва да изберете тези, чийто начин на заснемане ви допада, за да няма изненади след това.

Сватбено видеозаснемане цени при нас в студио 24 FPS

При нас в студио 24 FPS, цените за сватбено видеозаснемане са съвсем достъпни. За ваше улеснение сме обобщили услугите и сумите в 4 пакетни предложения, които включват сватбено заснемане с една или две камери, както и включването на дрон във сватбеното заснемане. В услугата е включена работата на един или два оператори за около 10 часа, монтажа, обработката, добавянето на ефекти и музика, за да се получи като краен резултат сватбено видео с продължителност около час и половина - два, както и сватбен трейлър.

Може да разгледате конкретните услуги и цени на нашия сайт и да изберете тази, която най-много ви допада. Искаме да ви уверим в качеството на картината - тя е с високо качество и 4К Full HD, а операторите ни са професионалисти с богат дългогодишен опит, които следят постоянно новите тенденции. Освен това, ние винаги сме на разположение за индивидуална безплатна консултация и да отговорим на всеки ваш въпрос, за да направим спомена от вашия сватбен ден идеален.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ