• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Сватбено видеозаснемане Стара Загора - какво включва услугата

Едва ли има по-важен ден за любовта, от този, в който двама влюбени се вричат и си обещават да бъдат заедно в добро и зло. За перфектното сватбено изживяване се нуждаете от подходящо място, красива украса, правилното меню за гости и т.н. Но за, да остане този спомен вечен, определено имате нужда от правилното сватбено видеозаснемате Стара Загора. В днешния материал ще ви разкажем какво включва тази услуга при нас.

Обикновено хората си мислят, че работат на сватбените кинематографи е много лесна - отиваш на сватбата снимаш, забавляваш се и готово. Всъщност зад едно готово 90 или 120 минутно видео, което получавате накрая, стоят десетки часове снимане и суров материал, който трябва да се обработи, монтира, да се подреди в последователност, да се избере подходяща музика, да се добавят ефекти и т.н. С две думи, искате да ви кажем, че услугата сватбено видеозаснемане Стара Загора или не включва труд, както по време на събитието, така и след него.

При нас в студио 24 FPS сме разпределили услуга видеозаснемане за сватба в няколко конкретни пакетни предложения, които включват различни екстри и са на различни цени. Във всеки един случай обаче, оператор ще е на ваше разположение 10 часа, а вие може да избирате дали да имате еднокамеерно или двукамерно заснемане и дали да включите дрон в услугата. Обработката, монтажа и ефектит, също са включени в ценовите пакети, а крайният продукт е сватбен трейлър и сватбено видео с продължителност около час и половина - два. Може да разгледате конкретните предложения и конкретните цени, които стоят зад тях в нашия сайт.

Не забравяйте, че винаги може да се свържите с нас по телефона за всякакви въпроси, безплатна консултация по дадени проблеми или оферта, както и ако имате конкретно изискване. За нас е истинска чест да отговорим на всеки ваш въпрос и да сбъднем всяка ваша мечта.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ