• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Запазете дата за своето сватбено видеозаснемане Стара Загора

Знаете ли, че сватбените фотографи и кинематографи и особено онези от тях, които са наистина големи професионалисти са толкова заети, че понякога е трудно да се вредите. Ако сте от Стара Загора и скоро сте определили дата за вашата сватба, то не губете време и побързайте да запазите такава и за вашето сватбено видеозаснемане Стара Загора.

Много хора оставят тази задача за една от последните като съсредоточават вниманието си в избора на покани, украса за мястото на провеждане на церемонията, избор на меню за гости и др. Но истината е, че избора на професионалистите, които ще направят вашето сватбено видеозаснемане Стара Загора и които ще запечатат всички важни моменти от този така специален за вас ден е от особена важност. Понякога избора на правилното студио е по-труден отколкото хората са очаквали, но пък затова сме и ние - да ви помогнем да направите правилното решение и да ви дадем насока за това каква техника и колко човека екип да бъдат заети за вашата сватба.

За ваше улеснение в нашия уебсайт се предложили пакетни цени и услуги за сватбено видеозаснемане, които включват снимане от един или двама оператори, включването на дрон, престой и ангажираност на операторите, обработка на суровия материал и т.н. Тях може да ги видите в секцията “сватба”. Ако искате нещо по-различно, имате конкретни насоки и предложения за снимане, ние сме насреща. Може да ни обадите по телефона и да получите напълно безплатна консултация и оферта, според вашите предпочитания и изисквания. Държим да отбележим, че снимането, без значение дали с една или с две камери или с дрон е с висока резолюция, а монтажа, обработката и добавянето на музика или разни ефекти е включено в цената. Това, което е извън цена аса транспортните разходи.

Въпреки това от особена важност е да запазите дата за своето сватбено видеозаснемане Стара Загора колкото се може по-рано, за да се подсигурите и да бъдете спокойни.

 

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ