• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Запечатайте важните моменти със сватбено видеозаснемане Пловдив

видеозаснемане на сватба от 24 fps

Знаем колко важен момент е сватбата за всички влюбени. Това е специален празник, в който човек се врича в любов на своята половинка, а тези емоции определено заслужават да бъдат съхранени завинаги. Затова ако сте от Пловдив или района, запечатайте важните моменти със сватбено видеозаснемане Пловдив.

Да подбрете правилния сватбен кинематограф е нелека задача, която изисква да разгледате много оферти, да прецените какъв стил искате да е вашето сватбено видео, да сравните цените и какво ли още не. Важно е обаче да не се бавите много със своя избор, тъй като на професионалистите в тази сфера графика е изключително натоварен. Може и да не ви се струва толкова важно, но подбора на това кой ще прави вашето сватбено видеозаснемане Пловдив трябва да е една от първите ви задачи. Не е нужно да избирате студио от региона, може просто да изберете такова, което работи в цялата страна.

Така например ние в студио 24 FPS можем да снимаме в цяла България, което включва по-популярните локации като София, Пловдив, Стара Загора, Боровец, Велико Търново, Варна, Бургас и др. Можем да снимаме и запечатаме вашия приказен ден както с една, така и с две камери с високо качество на картината. Освен това, ако желаете можем да включим и заснемане с дрон, което да направи вашето сватбено видео още по-интригуващо и красиво. Предлагаме няколко пакетни цени, включващи различни опции, от които да избирате. Може да ги разгледате на нашия сайт и да подберете тази, която най-много ви удовлетворява. В обявените на нашия сайт цени, не са включени разходите за транспорт.

Разбира се, винаги може да ни се обадите по телефона и да ни попитате всичко, което ви вълнува, както и да получите безплатна консултация и индивидуална оферта, според вашите предпочитания и изисквания. Нашите консултанти ще ви предложат най-добрите решения, ако не знаете какво точно искате.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ