• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Професионално и качествено сватбено видеозаснемане Пловдив

Една сватба няма как да мине без няколко неща - гости, украса, забава и сватбено видео. Ако търсите качествено сватбено видеозаснемане Пловдив, то тогава сте попаднали на правилното място. Ние от студио 24 FPS сме професионалисти в тази област и имаме дългогодишен опит в заснемането на най-важния ден на стотици двойки, защото няма по-голяма чест и удоволствие да присъстваме на този голям ден и вричането във вярност и любов.

Професионалното и качествено сватбено видеозаснемане Пловдив е важна част за всяка двойка, защото това е един приятен и пълен с емоции спомен, към който ще се връщате всеки път с усмивка, ще показвате на приятелите, децата и семейството си. Именно затова е важно да се доверите специалисти, които напълно ще оправдаят вашите очаквания, за да имате като краен продукт филм, който наистина ще ви харесва.

Както казахме ние в студио 24 FPS сме истински професионалисти в тази област и не спираме да се учим и да следваме новите тенденции във видеозаснемането, за да оправдаем очакванията и за да можем да ви предложим наистина качествена услуга. Предлагаме както еднокамерно, така и двукамерно сватбено видеозаснемане в Пловдив и региона. Освен това може по ваше желание да включите и заснемане с дрон, което да даде нова перспектива на сватбения филм - кадрите заснети от високо стават наистина много красиви и ефирно и определено си заслужава да имате такива. Заснемането и обработката на суровия материал, който при нас е около 10 часа снимане е с висока 4К Full HD резолюция на картината. Накрая обаче получавате сватбено видео с продължителност от 90 до 120 минути с специално подбрана музика.

В студио 24 FPS предлагаме няколко пакетни предложения за заснемане на сватбени видеа, включващи едно или двукамерно снимане, както и заснемане с дрон, които може да разгледате в секцията “сватби” на нашия уебсайт. В обявените цени не са включени транспортни разходи.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ