• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Какво включва услугата сватбено видеозаснемане София при нас?

Много хора мислят, че сватбено видеозаснемане София е просто да се заснеме големия ден и толкова. Истината е, че това си е изкуство и като всяко друго изкуство, зад крайния продукт, който клиентите получават стоят много труд, постоянно учене, следене на новите тенденции във видеозаснемането и обработка на сурови материал, за да се получи един страхотен и запомнящ се филм накрая, който да събужда хубави спомени и емоции от големия ден.

И така какво включва при нас услугата сватбено видеозаснемане София?

Услугата е комплексна и може да включва различни неща, според това какви са изискванията на двойката. В най-общия случай сватбеното заснемане включва около 10 часа заснемане на всичко важно - приготовленията преди сватбата на булката и младоженеца, пристигането на гостите, самата церемония в църквата или обредния дом, първата целувка, първият танц на младото семейство и т.н. За да не се изпусне нещо важно, както и ако искате да бъде заснето подготовката на булката и подготовката на младоженеца, които общо взето се случват по едно и също време, ние съветваме клиентите си да използват двукамерно заснемане. При нас услугата може да включва както еднокамерно, така и двукамерно заснемане, според бюджета и желанията на двойката.
Освен това при нас в студио 24 FPS в услугаа сватбено видеозаснемане Сфия може да се добави и заснемане с дрон - кадрите от високо стават наистина впечатляващи и ако искате да имате такива, ви съветваме сериозно да помислите.

Освен заснемането, без значение дали ще е с една или две камери и дали ще има дрон, услугата включва обработка на суровия 10-часов материал, както и динамичен монтаж и подбор на музика. Като краен продукт вие ще получите сватбен трейлър и филм с продължителност около 90-120 минути, както и възможност за даунлоуд на файлове от клауд пространство. Може да разгледате нашите пакетни предложения за сватбено видеозаснемане София в секцията “сватби” на нашия уебсайт и да изберете най-подходящия за вас.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ