• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Сватбено видеозаснемане в София - всичко, което трябва да знаете

Ако сте от София и скоро ви предстои вашият голям ден, а именно сватба, то определено трябва да помислите за сватбено видеозаснемане в София, колкото е възможно по-рано от датата на вашия празник. Както знаете професионалните сватбени кинематографи са изключително заети и има реален шанс да не успеете да намерите подходящ за вашата сватба. В следващите редове ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете за сватбено видеозаснемане в София.

Решете какъв вид филм искате да получите накрая

Всеки оператор и човек, който се занимава със заснемане на сватби си има свой подход, прочит и начин на действие и заснемане. Все пак това си е вид изкуство и всеки, който се занимава с него се отличава. Вие сте тези, които трябва да решите какъв филм искате да получите накрая. За целта може да разгледате трейлъри на няколко сватбени кинематографи и да прецените дали искате и вашия вилм да е заснет така - като приказка, като филм, да е забавен или др.

Изберете вашия сватбен кинематограф възможно най-рано

Както казахме и в началото, много е важно да подберете вашите правилни хора, които ще се заемат със заснемането на вашата сватба възможно най-рано. Графиците на добрите кинематографи са доста заети и ако не искате да правите компромиси, по-добре помислете за това още от самото начало, въпреки, че може би това не ви се струва едно от първите и най-важни неща, за които да мислите. Може да се свържите с нас по всяко време за безплатна консултация и оферта на телефон 0885938859.

Цената на сватбено видеозаснемане в София също е важна

Освен всичко друго, цената на едно сватбено видеозаснемане също е нещо, което не бива да подценявате. Разбира се крайната цена, зависи от това дали ще изберете еднокамерно ил двукамерно заснемане, дали ще искате заснемане с дрон, колко време ще ангажирате оператора и т.н. Ние в Ние в студио 24 FPS работим на територията на цяла България и предлагаме пакетни предложения за заснемане с една или две камери и с дрон, които може да разгледате в секцията “сватби” на нашия уебсайт.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ