• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Сватбено видео цена: Колко ще ни струва видеозаснемането на сватбата

Има едно нещо, което няма да бъде подминато в сватбената церемония. Не, не става въпрос за спазването на някоя традиция или не, защото всеки сам си преценя за това, или за това каква да бъде украсата или мястото на провеждане. Имаме предвид, че една сватбена церемония, няма да мине, ако на нея не присъстват фотограф и оператор и след това нямате сатбено видео - онзи спомен, който винаги ще ви връща към най-скъпия и прекрасен ден в живота.
Сигурно си мислите, че средната цена за едно сватбено видео е доста висока и обмисляте дали да не пропуснете този разход. Нека отбележим, че все пак сватбата е един път в живота и е добре да не пропускате да я запечатете, без значение от крайната сума.
Колко ще ни струва видеозаснемането на сватбата - сватбено видео цена
Обикновено цената на на едно сватбено видео е различна и в същото време е комплексна, защото зависи от това колко оператори искате да наемете за големия ден, а също така и дали искате да бъде включено и заснемане с дрон. Т.нар. крайно сватбено видео цена не е само сумата за готовия филм, който вие получавате. В цената са включени престоят и заснемането на оператора за целия ден, обработването на кадрите след това, монтирането, изборът на музика и прибавянето ѝ към готовия материал.
Един от съветите, които ние даваме на двойките е да избират двукамерно заснемане на сватбата, за да бъдат сигурни, че няма да се пропусне някой важен момент от церемонията или емоциите на някой от гостите. Заснемането с дрон е пожелание на клиентите, но кадрите заснети от високо наистина стават страхотни и определено си заслужава да се помисли дали да включите и тази услуга когато избирате своя сватбен фотограф и оператор.
Ние в студио 24 FPS работим на територията на цяла България, което включва по-популярните локации като София, Пловдив, Стара Загора, Боровец, Велико Търново, Варна, Бургас и имаме пакетни предложения за заснемане с една или две камери и с дрон. Може да ги разгледате в секцията “сватби” на нашия уебсайт.

 

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ