• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Сватбена кинематография - сватбено видео цена и видове

Кинематографията е вид изкуство да се заснемат и записват подредено и последователно изображения. Сватбената кинематография е много специален вид кинематография, защото хората, които се занимават с това са тясно специализирани в този вид изкуство и да правят сватбени видеа, които вдъхновят. Ние в студио 24 FPS сме се ориентирали именно към заснемането на подобен вид видеа и в следващите редове ще ви разкажем малко повече за видове видеа, които правим, както и за това каква е цената на едно сватбено видео.

Видове сватбени видеа:

Сватбените видеа могат да бъдат заснети за вас от една или две камери. В нашата практика сме се уверили, че двукамерното заснемане е много по-широкоспектърно и обвхватно често го препоръчваме на двойките, които имат подобен тип запитване. С двукамерното заснемане могат да бъдат заснети едновременно няколко важни момента ака няма да има нещо, което да бъде пропуснато. Освен традиционното заснемане, предлагаме и въздушно заснемане на сватба с дрон с висока 4К резолюция. Заснемането с дрон и като цяло въздушната фотография и видео, е много популярен метод, който добавя ефикасност на целия фото и видео разказ и ви дава друга гледна точка на церемонията.

Сватбено видео цена:

Цената на едно сватбено видео при нас в студио 24 FPS зависи от това дали ще ангажирате един или двама оператори и дали ще искате да бъде включено и заснемане с дрон. Ние предлагаме на своите клиенти 4 пакетни предложения с различни опции и възможност за избор:
- видеозаснемане с един оператор - заснемане до 10 часа и видео с продължителност до 120 мин. - сватбено видео цена - 1500 лв.;
- видеозаснемане с един оператор + дрон - заснемане до 10 часа и видео с продължителност до 120 мин. - цена - 2000 лв.;
- видеозаснемане с двама оператори - заснемане до 10 часа и видео с продължителност до 120 мин. - сватбено видео цена - 2700 лв.;
- видеозаснемане с двама оператори + дрон - заснемане до 10 часа и видео с продължителност до 120 мин. - цена - 3300 лв.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ