• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

3 причини да изберете да имате сватбено видео за себе си?

Сватбата е вълнуващ празник не само за младоженците, но и за техните родители, близки и приятели. Въпреки, че едва ли има човек, който да не иска да запечата този момент, в днешната статия сме ви подготвили 3 причини да изберете да имате сватбено видео за себе си. Нека видим и кои са те:
Едно сватбено видео е спомен от този голям ден, който остава завинаги
Най-важното, което носи едно сватбено видео, това е прекрасния спомен, който остава и който може да показвате след време на вашите деца или внуци. Няма нищо по-скъпо от спомените и приятните емоции, а това видео определено ще се погриже да си спомняте с усмивка за най-важния ден в живота ви. Професионалното сватбено видео е добре монтирано, така, че да събере най-важните моменти.
Въпреки, че оператора реално снима през целия ден и вечер на вашата сватба, негова задача е след това да подбере най-важните и запомнящи се моменти, да обработи суровия материал и да го монтира и да сложи подходяща музика на правилните места, за да имате един съвършен краен продукт с не прекалено голяма дължина. Ние в студио 24 FPS сме истински професионалисти именно в снимането, обработката и монтирането на сватбени видеа, така, че може да ни се доверите по всяко време за вашия най-скъп и важен ден. Работим на територията на цяла България и може да се свържете с нас за безплатна консултация и оферта.
Няма да се ангажирате вие или някой от близките ви да снима.
Другото голямо предимство на това да имате сватбено видео, заснето от професионалист е фактът, че нито вие ще се ангажирате с тази задача, нито на някой ваш близък или роднина ще му се налага да мисли за това постоянно. Прекарайте си добре в този ден и оставете ние да свършим за вас останалата работа по заснемането и монтажа след това.

 

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ