• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Защо е нужно да имате сватбено видео от големия ден?

Сватбата е приказен момент, който определено заслужава да бъде запечатан с фотография и видеозаснемане, за да може да се връщате към него и спомените ви за този ден да оживяват и да будят усмивка. И въпреки, че вероятно има и хора, които не държат на тези неща и предпочитат да не харчат парите си за подобен тип услуги, то в днешния материал ще се опитаме да отговорим на въпроса защо е добре и е нужно да имате сватбено видео от големия ден. Нека видим. Едно сватбено видео е не просто видео композиция от вашия най-приказен момент, то е нещото, което остава след това и може да бъде показвано на децата и внуците ви.
Хубаво е човек да има спомени, които да бъдат запечатани и един вид увековечени за поколения напред. Със сигурност клипчетата, които ще направите по време на церемонията или след официалната част също са важни и ще бъдат много запомнящи се, но едно сватбено видео, направено от професионалисти пресъздава целия ден и всички емоции по лицата на гостите по един стегнат и добре подреден начин с подходящата музика и ефекти - нещо, за което определено си заслужава да даде средства. Хубаво е и е важно да имате сватбено видео защото това е вашият спомен от този ден. Често покрай еуфорията, притеснението и проследяването дали всичко върви по план много от моментите, които младоженците са имали им се губят, а едно такова видео може пределено да събути вашите спомени и да ви връща всеки път към този ден, години наред след това.
Ние от 24 FPS сме професионалисти в заснемането, монтажа и обработката на сватбени видеа до най-малката подробност, защото обичаме работата си и сме щастливи да виждаме усмивки по лицата на клиентите си. Предлагаме еднокамерно и двукамерно видеозаснемане на сватба, както и заснемане от дрон, което дава още по-голяма обхватност и комплексност на цялото сватбено видео. Работим на територията на цяла България и по-големите и популярни локации като София, Пловдив, Стара Загора, Боровец, Велико Търново, Варна, Бургас и др., а вие може да се свържите с нас по всяко време за безплатна консултация и оферта на телефон 0885938859.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ