• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Видеозаснемане на сватби - запазете завинаги спомена за този ден

Безспорно за много хора сватбата е специален ден, може би един от най-важните в живота, в който любовната приказката е в своята кулминация. Наред с хиляди приготовления, избор на локация, украса, покани и какво ли още не е много важно да се отдели специално внимание и на най-важното - видеозаснемане на сватба. Сниманият, монтиран и обратен сватбен филм е нещото, чрез което ще запазите спомена за този ден завинаги.
Като професионалисти в тази област с нашия дългогодишна практика и постоянното ни учене и следене на новостите, ние предлагаме на нашите клиенти ангажиращо видео съдържание с модерна визия, което е запечатало всяка една емоция, всеки един жест и всяка една усмивка или сълза в този така важен ден. Предлагаме видеозаснемане на сватба с една камера, но много често съветваме нашите клиенти да избират двукамерното заснемане, за да може да не се пропусне някой важен момент, за сметка на друг важен момент, който се случва паралелно.
Много популярна в момента е и въздушната фотография и заснемането от дрон, а кадрите от там стават наистина прекрасни и много ефирни, а ние предлагаме и такава услуга в 4К резолюция и то на доста достъпни цени. Нашата работа не свършва само с видеозаснемането на сватбата. Предстои монтажа и обработката на кадрите, които ние внимателно и прецизно подбираме, за да се получи накрая един красив сватбен филм с всички ключови елементи и важни моменти и без да е прекалено дълъг.
Цената за видеозаснемане на сватба при нас е доста достъпна, а ние работим на територията на цяла България и по-големите и популярни локации като София, Пловдив, Стара Загора, Боровец, Велико Търново, Варна, Бургас и др.. Може да разгледате нашата работа в архива ни от сватбени трейлъри и да се свържите с нас по всяко време за безплатна консултация, въпроси и оферта на телефон 0885938859.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ