• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Видеозаснемане на сватба - разказваме любовни истории през обектива

Един от най-важните дни в живота на всеки човек, това е неговата сватба. Подготовкаа за този празник е дълга и често свързана с много приготовления, но едно от нещата, на които трябва да обърнете специално внимание това е видеозаснемане на сватба. Под еуфорията на самия ден, често след това на много от хората им се губят моменти, но с помощта на правилното видеозаснемане, ще имате един прекрасен спомен, към който да се връщате всеки пък с усмивка и да показвате на вашите деца и роднини.
Едно видеозаснемане на сватба често може да се оприличи като разказа любовна история, но не с думи, а чрез правилно подредени и структурирани кадри. Именно поради тази причина е важно да заложите на правилния екип от професионалисти, които могат да пресъздадат това. Всеки детайл е важен, за да бъде картината пълна - подготовката на булката, събиращите се гости, родителите на младоженците и техните емоции, които винаги вълнуват много, детайлите по украсата, както и мястото на церемонията, клетвите, първия танц и какво ли още не. Все детайли, които трябва да се заснемат и са от особено значение и без които сватбения ден няма как да мине.
Ние от 24 FPS определено обичаме да разказваме любовни истории през кадри и чрез обектива и за нас това не е само работа, а е призвание. Да бъдем част от най-вълшебния ден за една двойка е щастие, огромна привилегия и отговорност за нас. Именно затова имаме индивидуален подход към всеки наш клиент, за да разберем неговите желания и да направим този ден наистина специален за него. Предлагаме еднокамерно и двукамерно видеозаснемане на сватба, но често препоръчваме на двойките да изберат двукамерното. По този начин ще се хване в перспектива цялата атмосфера и няма да се пропусне някой важен момент в церемонията или емоцията на някой от гостите. Цените ни за сватбено видеозаснемане са достъпни, а ние работим на територията на цяла България, което включва по-популярните локации като София, Пловдив, Стара Загора, Боровец, Велико Търново, Варна и Бургас.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ