• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Видеозаснемане на юбилей, кръщене или сватба на отлични цени

Един голям семеен празник или повод каквито са сватбата, кръщенето или юбилея няма как да минат без видеозаснемане. Колкото добри телефони да имаме всички, няма как крайният резултат да е по-добър от този, направен с професионална техника и апаратура. Да не говорим, че никак не е редно вие или някой от гостите ви да е ангажиран със задачата да заснема събитието, защото не само, че това ще му причини много напрежение в самия ден, но и има реалният шанс да се пропусне нещо важно, което няма да как да се повтори отново.

Именно поради тази причина няма нужда да разчитате на случайността, а предварително трябва да уредите някой професиоаналист да направи за вас видеозаснемане. Колкото по-рано се заемете с това, толкова по-сигурно е да намерите наистина големи професионалисти, които не са заети на конкретния ден. Не забравяйте, че този тип услуги имат за цел да запечатат и съхранят най-важното и ценното от вашия празник или голям ден, за да можете да се връщате и изживявате отново същите спомени.

Ние от 24 FPS сме майстори в това да превърнем вашия най-приказен момент и празник с спомен, на който да се радвате години след това. Умело се справяме с видеозаснемане както на сватби, годежи или юбилеи, така и на корпоративни събития, кръщенета, абитуриентски балове, видео поздрави или видео подаръци за скъпи на вас хора. Можем да ви предложим както еднокамерно или двукамерно видеозаснемане, така и въздушно снимане с дрон, а цените ни са повече от отлични. За един час престой на оператора и 4К Full HD снимане с една камера с включен монтаж и музика при нас струва 150 лв. Освен това ние следим новите тенденции в света на фотографията и заснемането и можем да ви предложим компетентното си мнение, ако пожелаете. Може да се свържите с нас по всяко време за безплатна консултация и оферта на телефон 0885938859.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ