• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Всеки специален празник и повод има нужда от видеозаснемане

Да запечатате спомените си от специален празник или повод е нещо, което наистина си струва. Днес всеки човек разполага с мобилен телефон, всеки от който прави страхотни снимки и видеа. Ако искате обаче тези спомени наистина да оживяват всеки път когато ги погледнете, имате нужда от професионално видеозаснемане, направено от човек или хора, които имат нужните умения за снимане.

Всеки един специален повод има нужда от от професионално виде озаснемане. Ролята на оператора е не просто да заснеме вашата сватба, юбилей или кръщенето на децата ви, а да обработи суровия продукт и да го монтира по такъв начин, че всеки път когато гледате въпросното видео с умиление да си спомняте за този така прекрасен и вълнуващ ден за вас. Не забравяйте, че този спомен остава за цял живот и, че освен вас то ще бъде гледано и от вашите деца, а защо не и внуци.

Ние от 24 FPS сме малък и сплотен екип с богат дългогодишен опит, който обича работата си и за нас това, което правим е нещо повече от призвание. Да виждаме усмивките на нашите клиенти и да присъстваме на най-важните им дни в живота е нещо, което няма как да се опише думи. Следим новите тенденции и разполагаме с разнообразна професионална техника за фото и видеозаснемане и можем да отговорим на различните ви нужди. Можем да направим за вас видеозаснемане на сватба, кръщене, юбилей, семейни или корпоративни събития в цяла България, което включва по-популярните локации като София, Пловдив, Стара Загора, Боровец, Велико Търново, Варна, Бургас и др. Предлагаме както еднокамерно и двукамерно заснемане, така и въздушно видеозаснемане и фотография с дрон с висока резолюция и качество.

Всеки специален подов заслужава от видеозаснемане, а вие се нуждаете от професионално такова, така, че ако ви предстои голям празник, може да ни се обадите. Ние с радост ще изслушаме вашите желания и при необходимост ще предложим и нашия прочит, за да имате един скъп и красив спомен години наред.

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ