• ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ
  ФОТОЗАСНЕМАНЕ

  Видео и фото
  услуги
 • Видеозаснемане на сватби с дрон и 4К с внимателно подбрана музика и професионален монтаж, видео реклама, видеа за социални мрежи, заснемане на събития

  Видеа за социални мрежи
  Рекламни видеа
  Заснемане на събития
  Видео монтаж
  Видеа за Фейсбук, Ютуб, Инстаграм
 • Доверете се на млад екип от професионалисти с над 10 години опит с сферата, следящи най-новите тенденции при заснемането и видео обработката.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Корпоративно видео

Корпоративно видео
виж тук
Прочети повече
image

Семейни събития

Семейни събития
виж тук
Прочети повече
image

Въздушно заснемане

Въздушно заснемане
виж тук
Прочети повече
image

Видео за Социални Мрежи

Видео за Социални Мрежи
виж тук
Прочети повече
 • 1

Последни новини!

 • 1

Видеозаснемане на сватба в Боровец

2svatbiЕкипът на 24 FPS предлага видеозаснемане на сватби в Боровец и района. А също така в Стара Загора, Пловдив Велико Търново, София и цялата страна.


Ние сме млади професионалисти с повече от 11 години опит в заснемането на сватби.Заснемаме сватбени видеа с прецизност, съобразена с локациите и гостите кинематография стилистика и професионализъм. Водени от международните новости при визуалните стилове, визуалните похвати за заснемане и видео обработка, предлагаме на нашите клиенти ангажиращо видео съдържание с модерна визия и богат емоционален заряд.

При заснемане използваме съвременна светлочувствителна техника от последно поколение, като може да избирате между заснемане с една, две или повече камери. Предлагаме видеозаснемане на сватба в 4к резолюция, а също и видеозаснемане с дрон - въздушно заснемане.

Отделяме внимание както на самото видеозаснемане на вашата сватба, така и на видео обработката на заснетите кадри. При обработката създаваме динамика, внимателно подбираме моменти, които да присъстват във сватбеното видео, за да може да получите сватбен филм със всички ключови моменти и запомняща се атмосфера,без излишна продължителност.

При видео монтажа обръщаме специално внимание на музиката, която избираме за сватбеното видео. Вярваме, че правилно подбраната музика е ключов фактор за създаването на въздействащи сватбен трейлър и сватбен филм. Подхождаме индивидуално при всяка двойка, която заснемаме и отделяме необходимото време в процес на обработка, за да намерим подходяща музика и темпо, които да подхождат на енергията и излъчването на всяка двойка.

Цена за видеозаснемане на сватба може да получите, ако се свържете с нас или разгледате нашите пакетни предложения с цени за сватбено видео и фото заснемане. Към пакетната цената за видеозаснемане се добавят разходите по транспорт, които рядко надвишават 50-100 лева.
Обадете се сега и проверете дали датата на вашата сватба е свободна!
Разгледайте архивът ни от сватбени трейлъри и се свържете с нас при въпроси.

 

Видеозаснемане
ФОТОЗАСНЕМАНЕ