КАК ДА ДОСТИГНЕШ ДО 100 000 ДУШИ ПРЕЗ ПРОФИЛИТЕ НА ТВОЯ БИЗНЕС?

ИСКАШ ЛИ ДА ИМАШ ОБРАБОТЕНО ВИДЕО СЪДЪРЖАНИЕ ГОТОВО ЗА КАЧВАНЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И ДА УВЕЛИЧИШ ПРОДАЖБИТЕ СИ?

корица бизнес сесия

 А ДА ИМАШ  👇 
 ПОВЕЧЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ
 ПОВЕЧЕ ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ
  РАЗПОЗНАВАЕМ БИЗНЕС, КОЙТО СЕ РАЗВИВА ЛАВИНООБРАЗНО
  ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ГОВОРЯТ ЗА ВАС И ВИ ПРЕПОРЪЧВАТ?
видео реклама

Има решение, което може да ти донесе 7 обработени, готови за споделяне видео файла, които да се превърнат в поне 40 активности , с които да достигнеш 100 000 души чрез твоите социалните профили и то на достъпна цена.

✅  Без да се мъчиш сам да заснемаш съдържание,

✅  Без да се чудиш как да го обработваш,

✅  Без да мислиш за изискванията на видео формати в различните социални мрежи,

✅  Без да отделяш огромни бюджети за заснемане на видео реклама,

✅  Без да губиш време, което може да е вложено в реална ти работа и развитие на твоя бизнес.

 320 5fps

В днешно време засиленото присъствие в социалните мрежи се е превърнало не просто в предимство, а в необходимост!

Повечето бизнеси, които не са активни и представени дигитално, изостават; конкурентите ги изместват, без значение дали услугите им са по-качествени или обектите им са по-добре поддържани. Но как да се издигнете в този шумен и препълнен поток в социалните мрежи и дигиталната среда? 
видео реклама цена видеозаснемане

Разбираме предизвикателствата, пред които стоите като собственик на малък или семеен бизнес.

Знаем, че се сблъсквате с

❎ липса на време,

❎ високи цени за видео продукции,

❎ технически трудности

❎ невъзможност за ежедневно измисляне и качване на ново съдържание

 видео реклама инстаграмрекламно видео цена

Може би мислите, че ако само имахте няколко дни или седмици, бихте могли да оптимизирате своите социални мрежи, да направите още една кампания, да изгледате няколко видеа в YouTube, за да снимате по-добре.  рекламно видео заснемане

В крайна сметка постоянно отлагате работата по представяне на бизнеса си в Google, Facebook или Instagram, TikTok или дори собствена страница и сайт, мислейки, че следващата седмица започвате. Но дните минават, а профилът Ви остава празен, изпускайки шансове за нови поръчки и взаимодействие с клиенти.

pablo.gifВашите платформи остават неподдържани, пропускайки важни възможности за продажби и ангажираност.

Какво можете да постигнете само с 7 готови за споделяне видеа?

Ако управлявате профили във Facebook, Instagram, YouTube и TikTok, това означава, че тези 7 видеа можете да публикувате по 4 пъти, което прави 28 поста. Освен това, ако качите сторита във 6 сторита в Facebook,  и 6 сторита в Instagram и визуални елементи в сайта Ви, ще добавите още 12 сторита и 7 елемента за вграждане. В резултат, Вашата стратегия за съдържание може да включва общо 47 активности, които значително ще повишат вниманието към Вашия бизнес. 

Ако предположим, че всеки пост е видян минимум между 30 и 100 пъти, което представлява минималното възможно постижение, резултатът би бил от 47x30 до 47x100.  Ако не се ограничаваме до минимално възможносто, то резултатите могат да са много по големи х200, х1000  и т.н.  Но нека се върнем към по-ниските стойности, за да се уверите, че резултатът си заслужава!  С 47 поста най-малко между 1400 и 4700 души ще видят за вашите услуги и продукти. Някои от тях директно ще Ви последоват, поръчат или свържат с Вас, докато други ще реагират и коментират вашите публикации. Но дори един коментар или реакция може да позволи на поне десетима  от приятелите на тези хора също да видят вашия бизнес. Така, чрез постоянство в качването на съдържание, достигането до вашите бивши, настоящи и потенциални клиенти и партньори несъмнено ще се увеличи, а от там и поръчките, посещенията и продажбите Ви.

Затова предлагаме решение, което с еднократна инвестиция предоставя готово за качване видео съдържание, без да губите излишно време и пари.

32 31

Поръчайте 👇

ВИДЕО СЕСИЯ ЗА МАЛЪК И СЕМЕЕН БИЗНЕС:

✅  провежда се за 1 час, в който ще заснемем вашия магазин, обект, продукт, работния ви процес или екип 

✅  получавате професионален, опитен и креативен оператор с качествена техника

✅  в срок от 2 седмици получавате видео съдържание готово за публикуване и с осигурени музикални права

✅ разполагате с 1 основно видео с продължителност до 60 секунди и още 6 кратки откъса от него, внимателно подбрани и допълнително обработени в 10-15 секундни видеа в мобилен формат

✅  изберете сами дали основното видео да е в широк формат (16:9) или мобилен формат (9х16)

✅  финалните файлове се предоставят чрез облачно пространство за ваше удобство

Само сега за 490 лв, намалена от 600 лв до края на месеца

 

Направите следващата стъпка към по-силно онлайн присъствие да увеличите ангажираността и продажбите си! Запазете час за видеосесия като се обадите на 0885938859 или пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 33 30

За повече детайли относно тази услуга и как можем да помогнем на Вашия бизнес да процъфтява в дигиталния свят, моля, прегледайте подробностите по-долу. Ние сме на разположение да отговорим на всички Ваши въпроси и да Ви подкрепим в пътя към успеха.

 

Как се случва видео сесията?

Видео сесията за малки и семейни бизнеси се провежда спонтанно, след като се свържете и ни разкажете за Вашия бизнес, изпратите ни информация за услуги, канали и/или непринудени снимки за продуктите/ обекта/ екипа си. Нашият оператор идва в уговорения ден и час, заснема кадри без предварително зададена програма в рамките на 60 мин. Във финалният монтаж се използват естествените кадри и  подбираме музикалното оформление с изключителна грижа, осигурявайки пълни права за използването му във ваши рекламни материали. Услугата е подходяща за социални мрежи като Ютуб, Фейсбук, Инстаграм, Трец и Тикток, всякакви уеб платформи, както и за вграждане като видео елемент в уебсайт или страница.

Заснемаме ежедневната работа, специални моменти на Вашето работно място или друга локация по избор, където вие и вашият екип до 7 души може да блеснете. Наш професионален оператор ще улови естествената химия и взаимодействие между колегите, превръщайки обикновените работни процеси във вълнуващ видеоразказ. Веднага след финалната обработка Вашето видео ще бъде достъпно за изтегляне онлайн, бързо и удобно.

Едночасовата видео сесия, с обработено 60 секундно видео и 6 кратки откъса, е на намалена цена от 490 лв, но при нужда от допълнения и спецификации сме на разположение да персонализираме оферта за вас! 
Видео сесията е подходяща за малки и семейни бизнеси като различни търговски обекти, работилници, производители, сервизи, всякакви бизнеси предлагащи онлайн или други услуги.

 34 35

Ето и някои условия свързани с услугата Видео сесия за малък и семеен бизнес:

  • Екип: Можем да заснемем екип от до 7 души. Това ви позволява да представите ключовите членове на Вашия екип във видеото.
  • Продукти или Услуги: Нямаме ограничение колко продукта или услуги ще бъдат уловени в кадрите, но ако търсите индивидуално представяне, можем да акцентираме на до три специфични продукта или услуги. 
  • Локация/Обект: Видео сесията предлага възможността да заснемем едно конкретно помещение или локация. Тази опция е идеална за бизнеси, желаещи да подчертаят уникалната атмосфера или специфичните характеристики на своето място. Важно условие е да разполагаме с пълен достъп до избраната локация и да имаме свободата и съгласието да заснемаме всички присъстващи лица и обекти. 
  • Работен Процес: В рамките на офертата можем да документираме един работен процес. Това е чудесен начин да демонстрирате как се създават вашите продукти или услуги, като добавяте стойност и прозрачност към Вашата марка.
  • Лога и текстове: В рамките на услугата не са включени услуги за анимиране и включване на лого, кратък текст или други графики. Ние предлагаме тази услуга допълнително на цена от 150 лв. В тази стойност влиза добавянето на Вашето лого и един кратък текст към видеото. Ако имате нужда от повече персонализации или специфични визуални елементи, ние сме готови да създадем индивидуална оферта, която отговаря на Вашите уникални изисквания.

Действайте сега и резервирайте Вашата видео сесия за малък и семеен бизнес на специална цена!

За повече информация и за да направите резервация, свържете се с нас на на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или се обадете на +359885938859. Нека заедно да направим Вашия бизнес видим!