ВИДЕО СЕСИЯ БЕЗ ПОВОД

Запазете ценни моменти с любими хора с нашата специализирана Видео сесия.
Подходяща за семейства, двойки и приятелски сбирки, без специален повод и тичане по график, нашата услуга ви дава възможност да уловите ежедневните радости в един изключителен спомен.

Изберете мястото, което говори за вас - било то любимият ви парк, уютът на дома, емблематична улица или друг специален за вас обект, където можем свободно да ви заснемем и ние ще бъдем там.
Там, където можете свободно да общувате, да се забавлявате или играте, докато нашият професионален оператор ви заснема с висококачествена техника.

След сесията, ще получите едноминутен видеоклип, който динамично разказва историята на вашето изживяване, внимателно обработен с подходяща музика, за да оживее всяка сцена. Вашият филм ще бъде достъпен за изтегляне онлайн, бързо и удобно.

Едночасовата видео сесия е на цена 350 лв с обработката, но при нужда от допълнения и спецификации сме на разположение да персонализираме оферта за вас!

16 17

19 22

 

Създайте си красив спомен от важните моменти без повод - разходка с баба и дядо, каране на колело с компанията, небрежен следобяд из любимите улици или шеметна вечер на бордовите игри, вие решавате.

  • Предлагаме 1-часова видео сесия с професионален оператор и техника, заедно с видео монтаж.
  • Ще получите 60-90 секундно видео, включващо най-добрите и специални моменти от видео сесията в 4К формат.
  • Ще получите файлът онлайн за ваше удобство.
  • цена 350 лв

Пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или се обадете на +359885938859