Видеозаснемане на Видеопокана

Видеопоканата е прекрасен начин да поканите своите гости и да избягате от формалния  облик на обикновените хартиени покани  (макар че, не можем да отречем, че и хартиените покани имат своята изисканост и чар).

Тя Ви дава възможнос за комуникация с Вашите гости по един по-личен начин, тъй като хората, който гледат видеото могат да видят своите домакини и да почувстват тяхната гостоприемност.

 

Това е видео продукт, при направата, на който могат да бъдат използвани  разнообразни сюжети, и жанрове. Освен видео кадри могат да са включени и снимки.

Друго предимство на този вид покана е, че в нашето видео файлът е много по-достъпен и е много по-лесно да достигне до повече хора. Можете да ъплоуднете файлът в сайт за видео споделяне и да го изпратите на Вашите приятели и роднини. Ако сред тях има по-старомодни, който не са толкова да „ти“ с интернет, винаги можете да изпратите файлът записан на диск, с кутийка и обложка (за което с радост ще Ви помогнем).

 

  • 30 бр. видеопокани.
  • изготвяне на сценарий и изготвяне на разкадровка по него.
  • монтаж: корекция на времетраенето на кадрите, дигитална обработка на цветовете, изравняване нивата на звука,видео-ефекти,начални и финални надписи.
  • Музикален фон .
  • цветен печат и дизайн на DVD дисковете и обложките им.

Цената се образува от сложността на заснемане, избраният модел камери и техния брой, наличие на специални ефекти, локаций на снимките и др.